Contact

Bezoek aan ons kantoor:
enkel na afspraak

Telefonisch bereikbaar:
Ma – Vrij: 7u30 – 17u

icon_widget_image Lievekenshoek 4, 2330 Merksplas icon_widget_image +32 (0)14 71 94 81 icon_widget_image info@verheyen-koen.be
Image Alt

Zonne-energie

Diensten
Verheyen Koen Zonnepanelen zonne-energie PV-installatie

Zonnepanelen zijn goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Zonnepanelen zijn nog steeds een goede investering, ondanks het wegvallen van de subsidies. In minder dan 10 jaar tijd kan uw investering terugbetaald zijn, terwijl u nog langer kan genieten van uw gratis electriciteit.

Contacteer ons en wij maken tijd voor u om alle vragen over hernieuwbare energie te beantwoorden en u persoonlijk advies op maat te verlenen. U krijgt van ons een vrijblijvende offerte en een berekening van uw opbrengst.

Zonneboiler

Naast het leveren van electriciteit via zonnepanelen kan u de zon ook uw water laten verwarmen. Hiervoor gebruikt u een zonneboiler. Het plaatsen van een zonneboiler is een kleinere investering, die zichzelf snel terug betaalt.

Contacteer ons en wij maken tijd voor u om alle vragen over hernieuwbare energie te beantwoorden en u persoonlijk advies op maat te verlenen. Uiteraard zijn onze offertes gratis en vrijblijvend.

Warmtepomp

Een warmtepomp bezorgt u gratis beschikbare warmte uit grond, water of lucht. Omdat uw energieverbruik 40 tot 75% kan dalen tegenover verwarmen met traditionele verwarming, is een warmtepomp een investering die zeker terugverdiend wordt.

Bovendien is een warmtepomp milieuvriendelijk en onderhoudsvrij. Bij een investering in een warmtepomp kan u nog steeds premies en subsidies bekomen. Contacteer ons voor meer info en een persoonlijk advies.

Projecten

Projecten